Weblog – novinky ze světa web 2.0

Inspirujte se

Weblog – novinky ze světa web 2.0 header image 2

Péče o hrob – poslední hit slevových serverů

17.2. 2011 · 4 komentářů · Podivuhodnosti, Start-upy

hroby

hroby

Masivní nástup kopírovačů slevových serverů začíná už produkovat pořádné bizarnosti. Včera jeden ze slevových serverů Kuplon uveřejnil fantastickou slevovou akci: Úpravu hrobu – umytí, odplevelení, zapálení svíčky, položení kytky etc. a to vše s 50% slevou.
Server nešetřil moje bránice ani v odpovědích na komentáře uživatelů – kdy jedna uživatelka napsala, že by si ráda pěči o hrob koupila, ale že je ještě naživu. Administrátor ji odepsal, ať nevěší hlavu, že nabídka bude ještě 55 hodin v prodeji :-) ). Nestihnul jsem už kopii obrazovky s nabídkou, tak jsem za vzal za vděk cache v Google.  Je vidět, že už slevovým serverům pomalu  dochází zajímaví poskytovatelé slev.

Update:
Nabídka se objevila už i na dalším slevovém severu – Helbea – pro pobavení – je zde snímek obrazovky.

Tagy:

  • Roman

    to že něco neznáš, neznamená, že to je divné nbeo k smíchu..ja žiju v německu a tady je to naprosto normální a velmi rozšířená služba..holt v čechách jsme pořád ještě poněkud zamrzlí, ach jo

  • moss

    mě spíš přišlo divné tuto službu nabízet prostřednictvím slevových serverů, nemám to ověřené, ale troufám si říct, že v Německu to tímto způsobem nikdo nenabízí.
    To by bylo za chvíli možné nabízet slevový voucher i na pohřeb. To, že nabídka je trefa mimo , svědčí i nízký počet voucherů.
    K smíchu mi při přišel hlavně dotaz a odpověď administrátora (a nejen mně..)

  • Roman

    tak ja to zas docela chápu..když to tady lidi neznají, tak proč jim to nenabídnout se slevou na vyzkoušení..vždyť je to služba jako služba..ale možná tomu nerozumím, nejsem obchodník

  • Mareš

    Náhrobní služby jsou náhodou těžký kšeft. Doporučuji optat se na nejbližším hřbitově, co stojí pouhé osázení a zálivka během sezóny. :-)